L’Ajuntament i BBVA signen un conveni de col·laboració per les festes de Santa Tecla

Ll’Ajuntament de Tarragona i l’entitat BBVA han signat aquest matí un conveni de col·laboració pel qual l’entitat bancària esdevé, un any més, patrocinador de les festes de Santa Tecla. A la trobada hi ha assistit, per part de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, i per part de BBVA, el director de Zona de BBVA a Tarragona, Daniel Gómez i el director del Centre de Banca de Clients de BBVA a Tarragona, Julio Olmeda.

Un dels pilars de l’acord és el compromís de BBVA amb Tarragona, amb les seves entitats i amb l’impuls d’activitats culturals i populars que contribueixen a promocionar el territori. L’Ajuntament i BBVA han volgut potenciar una festa amb molt de pes virtual, degut a la situació actual.

Per aquest motiu s’ha impulsat “Històries des de la Festa”, una sèrie audiovisual que s’estrena demà, 17 de setembre, i que descobreix la història de Tarragona des de la tradició, a través de 8 episodis relacionats amb les festes de Santa Tecla.

“Ara més que mai la digitalització està sent un element clau i des de BBVA volem contribuir a traslladar-la a l’àmbit popular per fer que la població de Tarragona gaudeixi de Santa Tecla d’una forma diferent, en un any sens dubte diferent” ha afirmat en Daniel Gómez.

Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, agraeix el compromís, un any més per part de l’entitat i destaca “l’interès per la cultura, enguany més i tot, per la cultura segura”, entenent que, “amb compromisos com aquest, podem garantir arribar a tothom duent a terme projectes tan brillants com aquest que serviran per reviure el passat i les anècdotes de la festa”.