fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Tarragona posa en marxa l’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat

Avatar photo

L’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat de Tarragona ja és una realitat. Es tracta d’un servei gratuït d’assessorament laboral per a totes les persones treballadores de Tarragona i l’entorn. El conseller d’Ocupació Manel Castaño ha destacat que ”L’Ajuntament de Tarragona no és aliè a la situació de precarietat laboral que existeix a la ciutat, i a la vulneració de drets que, malauradament, viuen algunes de les persones treballadores. Per fer front aquesta situació, obrim l’Oficina de Treball Digne, que ajudarà impulsar l’ocupació de qualitat a la ciutat, i estimular així el desenvolupament econòmic de Tarragona”.

L’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat és un servei gratuït d’assessorament laboral per a totes les persones treballadores de Tarragona i l’entorn, estiguin en actiu o no, amb contracte o sense; i sigui quina sigui la seva situació administrativa. Per demanar cita només cal trucar a aquest telèfon 977 243 609 o enviar un correu electrònic a [email protected] . L’Oficina atén de forma presencial els divendres de 9 a 14 h i la resta de dies, l’atenció és telemàtica, a través del correu electrònic i el telèfon.

Pla de Reactivació Socioeconòmica  

Aquest projecte s’emmarca en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Tarragona, el qual podeu consultar aquí. El Pla de Reactivació recull els projectes que l’Ajuntament de Tarragona durà a terme per tal de reactivar el teixit socioeconòmic de la ciutat per fer front a les conseqüències derivades de la COVID-19.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La cantautora Montse Castellà portarà les seves cançons al Mas de Forès d’Alcover

Notícia següent

Tremp aposta per la formació en restauració per a persones aturades i professionals en actiu

Notícies relacionades