L’Ajuntament de Tarragona impulsa el programa Tarragona Economia Social i Solidària

Es tracta d’un programa gratuït d’acompanyament a l’emprenedoria de projectes d’economia social

L’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i la col·laboració de Coopcamp ha posat en el programa Tarragona Economia Social i Solidària – TESS, un programa gratuït d’acompanyament a l’emprenedoria a la ciutat de Tarragona i entorn.

El conseller d’Ocupació Manel Castaño ha posat en valor aquesta iniciativa “des de l’Ajuntament ens posem al costat de tots aquells emprenedors que volen tirar endavant una idea de negoci en l’àmbit de l’economia solidària i els oferim formació i assessorament per tal de fer realitat el seu projecte”.

El programa ofereix sessions de formació de 30 h de durada, en què s’abordaran tots els aspectes necessaris per a la creació del projecte empresarial: idea de negoci, comunicació, màrqueting, intercooperació, cures i perspectiva de gènere, pla economicofinancer, etc. A més els participants també rebraassessorament durant tot el programa i, posteriorment, per part dels equips tècnics de Tarragona Impulsa i CoopCamp. A més, els participants també coneixeran el teixit cooperatiu de la ciutat, que serà important en el procés de creació i consolidació dels projectes.  Les inscripcions al programa estan obertes fins al 30 de juliol i la formació s’iniciarà el 3 de setembre.

Els millors projectes del programa podran optar a una beca a l’emprenedoria, que consistirà en un ajut econòmic directe per a la creació i posada en marxa del projecte, així com aquells projectes ja existents amb menys d’1 any d’antiguitat.