L’Ajuntament de Tarragona i el Monument dels Castellers, protagonistes al nou videoclip de Macaco

Malgrat que l'obra pretén retre homenatge a Barcelona, aquests dos punts emblemàtics tarragonins surten a relluir en el videoclip

Captura del videoclip, on apareix el Monument dels Castellers. Foto CEDIDA

El cantant català Macaco ha presentat la seva nova cançó, Barcelona Torna”, una cançó inèdita del cantant que conté amb una referència a “Gitana Hechicera” de Peret, amb la que busca animar la gent a recuperar tots aquells moments que la pandèmia s’ha emportat.

La cançó forma part de la nova campanya de Moritz, que compta també amb la participació de l’artista i dissenyador Javier Mariscal, creador de la colorista gràfica de la campanya.

Videoclip rodat a Tarragona

La campanya és un homenatge a la ciutat de Barcelona, però es fa extensible a la resta de capitals catalanes (Girona, Lleida i Tarragona). En el cas de Tarragona, la lletra fa referència a la ciutat de Tarragona i als castellers. 

Amb l’objectiu de mostrar la germanor entre ciutats que Dani Macaco reflecteix a la lletra de la cançó, el videoclip recull imatges rodades a Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona mostrant així punts emblemàtics de cada ciutat com l’Ajuntament de Tarragona i el Monument dels Castellers. La referència a la ciutat de Tarragona també és present al tram final de l’espot de televisió de la campanya.

Finalitats solidàries

A més de voler traslladar un missatge d’ànim i d’optimisme, la iniciativa també vol contribuir a la situació generada per la crisi del Coronavirus. Moritz donarà tots els ingressos generats de les accions de la campanya a iniciatives que ajudin a col·lectius afectats pel COVID-19.