L’Ajuntament de Tarragona es converteix en un model de transparència segons l’AOC

L'Administració Oberta de Catalunya assenyala que el consistori tarragoní ha millorat en la visibilitat de l'agenda pública o declaració d'activitats, entre d'altres

Imatge recurs de l'Ajuntament de Tarragona. Foto CEDIDA

L’Ajuntament de Tarragona s’ha convertit en un model de transparència pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya. De fet, l’AOC destaca al consistori tarragoní per la millora de la visibilitat de les subvencions als grups municipals, així com de l’agenda pública i la declaració d’activitats i béns dels càrrecs electes al Portal de Transparència.

Des del passat 8 d’abril la plataforma de l’AOC compta amb un nou mòduls que faciliten a la ciutadania millorar la visualització de l’organització política del consistori tarragoní, al temps que estem treballant amb la interpretació d’indicadors de gestió econòmica dels ajuntaments. Per aquest motiu, l’Administració Oberta de Catalunya destaca l’Ajuntament de Tarragona perquè “ha treballat per millorar la visibilitat i qualitat de la informació pública que presenta, de manera que el nou  mòdul és ja un actiu més a la pàgina principal del seu portal de transparència.