L’Ajuntament d’Altafulla se suma a la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”

La nova iniciativa que presenta l'ICD pretén reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera

Amb el lema “Diposita aquí el teu masclisme”, la nova iniciativa que presenta l’Institut Català de les Dones (ICD) pretén reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera.

 

L’Ajuntament d’Altafulla és un dels ens locals que s’han sumat a aquesta nova campanya de sensibilització contra el masclisme, i que consisteix en fer visible en les papereres públiques aquest lema. Per a això s’han elaborat uns adhesius que s’han distribuït en diferents administracions locals, i que a Altafulla, ja s’ha fet efectiu.

 

Alba Muntadas, coalcaldessa d’Altafulla i responsable de Polítiques de Gènere del consistori, ha remarcat que “reconèixer el masclisme i desmuntar-lo llençant-lo simbòlicament a les papereres és important perquè no podem lluitar contra una ideologia si no és reconeguda”.

 

Amb aquesta acció de l’ICD, amb la col·laboració dels ajuntaments, es vol fer visible aquesta realitat per a poder aconseguir la igualtat efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.

 

La coalcaldessa d’Altafulla ha insistit que “cal parlar-ne i reconèixer aquesta realitat per a poder eliminar la desigualtat social que genera”.

 

Descarrega’t l’enganxina.