L’Agrifood International Congress converteix el Port de Tarragona en el centre internacional del sector agroalimentari

El Congrés s’inaugura dimecres amb la presència del president del Port , Josep M. Cruset i del president de Ports de l’Estat, Francisco Toledo 

Descàrrega de sòlids al portFoto: Port de Tarragona

El Port de Tarragona acull aquest dimecres i dijous el tercer congrés internacional del sector  agroalimentari. Agrifood International Congress convertirà el Port de Tarragona en el centre  neuràlgic del sector agroalimentari. Aquest any el congrés serà en format virtual i bilingüe i  comptarà amb el suport de les grans multinacionals del sector.  

L’objectiu d’aquesta tercera edició del congrés internacional és intercanviar coneixement i  informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten al sector, així com fomentar el  networking entre tots els actors per enfortir les relacions comercials. 

En aquest congrés, organitzat conjuntament amb Ports de l’Estat, es donaran cita les  principals empreses que integren el sector agroalimentari: empreses estibadores,  consignatàries, importadores, fabricants de pinsos, shippers, control companies, etc. 

Les inscripcions per al congrés han crescut de forma exponencial en aquestes últimes  setmanes, la xifra de persones inscrites supera ja les 300. Els registres es poden seguir  fent a través del web fins al mateix dia de l’inici del  congrés. 

Programa de l’Agrifood International Congress 

El propi president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep M. Cruset, i el president  de Puertos del Estado, Francisco Toledo, inauguraran i donaran la benvinguda a totes les  persones assistents al III Agrifood International Congress. De fet, el programa compta amb més de 20 ponents internacionals. 

El Port de Tarragona ha preparat un programa per a les dues jornades amb continguts  variats que recullen les temàtiques més rellevants de present i de futur del sector agroalimentari com logistica, producció alimentària, mercats de primeres matèries o  geopolítica i economia de mercats, tot això de la mà de representants de les empreses del  sector i també experts sobre política agroalimentària.