La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona presenta 50 propostes per a la Tardor

El cicle d’activitats gratuïtes s’iniciarà el proper 13 d’octubre i s’allargarà fins al 17 de desembre

Arriba la Tardor a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona amb 50 activitats gratuïtes en un programa híbrid que recupera en bona part la presencialitat mantenint també algunes activitats en format virtual. En total, s’ofereixen 643 places entre les 22 activitats presencials als diferents equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i 28 activitats virtuals. Segons ha explicat la Consellera de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, aquest matí a Sant Salvador durant la presentació, “el fet de continuar oferint oferta virtual és una oportunitat per poder oferir el màxim de places a la ciutadania en els segments d’activitats on més demanda tenim”.  

Varas ha agraït “el treball col·laboratiu amb les diferents parts implicades en la programació com ara la Universitat Rovira i Virgili, el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i l’Empresa municipal d’aigües de Tarragona (EMATSA) que ens ajuden a, cada cop més, professionalitzar la nostra programació i crear comunitat”.    

Entre aquestes col·laboracions, destaquen els cursos de salut i benestar, els quals sis estaran dirigits per diferents professionals del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, que oferiran dos tallers presencials de gestió de les emocions i quatre xerrades diferents que responen a la demanda dels usuaris durant la campanya d’Hivern Primavera mitjançant les avaluacions. També destacar la col·laboració amb EMATSA, que es desplaçarà als centres cívics de Sant Pere i Sant Pau, Llevant i Bonavista per oferir una xerrada sobre consells bàsics d’estalvi d’aigua i com entendre la factura d’aquest subministre. 

Finalment, l’Exposició Valmeline que just es va inaugurar a la Universitat Rovira i Virgili aquest dilluns 27 de setembre, passarà pels diferents equipaments durant el proper semestre. Del 18 al 31 d’octubre estarà al Centre Cívic de Torreforta on s’oferirà una taula rodona el 20 d’octubre; per, posteriorment, passar pels centres cívics de Bonavista, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, on es podran realitzar visites guiades amb prèvia inscripció.  

El cicle d’activitats gratuïtes s’iniciarà el proper 13 d’octubre I s’allargarà fins al 17 de desembre. Les inscripcions de les activitats començaran el proper divendres 1 d’octubre a través del web: http://centrescivics.tarragona.cat.