La VIA T se suma al rosa en la campanya ‘Treu pit per elles’

Des de la Via T volem donar suport per segon any consecutiu a la Campanya TREU PIT PER ELLES, que organitza la AECC – Associació Catalunya contra el Càncer durant el mes d’octubre, on es plantejaran moltes activitats relacionades  per informar i recaptar fons per la causa. Una quarantena de negocis de l’associació de comerciants VIA T  estaran guarnits amb marxandatge de l’entitat amb l’objectiu donar visibilitat a la campanya.

Els aparadors estaran guarnits del 13 octubre al 23 octubre ( ambdós  inclosos ) , i des de l’entitat es preparen diferents difusions informatives de productes i serveis que ofereixen els seus associats i van adreçats a persones afectades amb càncer.

Amb aquesta campanya es fa un crida a malalts i familiars de malalts en quan a informació de totes les activitats que fan dins la entitat així com l’acompanyament en les diferents fases de la malaltia. La Covid-19 també està perjudicant a entitats solidàries, ja que per  motius de seguretat moltes activitats es veuen suspeses o modificades de format.