La Sala Trono et porta el teatre a casa

La Sala Trono oferirà aquest cap de setmana tres comèdies de producció pròpia a través del seu canal de YouTube

La iniciativa #LaTronoACasa ja té més de 5.000 visualitzacions i ha apropat el teatre a més de 2.000 cases en les dues últimes setmanes. Aquesta resposta tan positiva encoratja a l’equip de la Sala Trono a seguir lluitant per oferir cultura i no permetre que aquesta situació deixi als seus espectadors sense la seva oferta cultural habitual. Aquesta setmana, seguint les demandes que el públic ha fet a través de les xarxes socials, la sala programa tres comèdies ‘made in Sala Trono’ per combatre el confinament amb bon humor.

El divendres 3 de març a les 20.30 h s’emetrà per Youtube la primera producció de la Sala Trono, ‘El lleig’. Un text de M. Von Mayenburg dirigit per Juan Carlos Martel i interpretat per Joan Negrié, Oriol Grau, Neus Umbert i Pep Muñoz. Von Mayenburg parla de la subjectivitat de l’aspecte físic, al qual ens rendim sense gairebé adonar-nos. Cap dels actors pateix cap canvi físic visible; són els espectadors els qui, a partir de les reaccions i decisions dels personatges, absurdes i irracionals, esdevenen conscients d’aquests canvis.

A partir de dissabte 4 a les 20.30 h estarà disponible ‘Red Pontiac’, escrita i dirigida per Pere Riera. Text semifinalista del Primer Torneig de Dramatúrgia Catalana organitzat a Temporada Alta interpretat per Míriam Iscla i Cristina Cervià. Una comèdia vibrant que porta al límit el retrat de la mare perfecta a través de diàlegs punyets entre dues amigues que s’embarquen en una discussió per establir quina té el fill més llest. Per últim, el diumenge 5 a les 18.30 h tanquen el cap de setmana amb ‘Menú del dia’ de Marilia Samper, dirigida per Joan Negrié i interpretada per Paloma Arza i Carmen Flores. Una comèdia sobre dues dones que han d’afrontar un canvi radical de vida després de separar-se dels seus marits. Les obres completes estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públiques al canal de YouTube de la Sala Trono. PoL’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.