La mostra “Expressa’t” transformarà el Moll de Costa en l’aparador del talent artístic jove de Tarragona

La iniciativa artística proposada pel vessant cultural ‘Moll de Costa’ del Port Tarragona ha tingut una gran acollida per part del sector artístic de la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El president del Port de Tarragona, Josep M Cruset, i la directora de Port-Ciutat, Montse  Adan, han presentat avui la primera edició de la Mostra d’Escoles i entitats artístiques  “Expressa’t” que se celebrarà durant els propers dos caps de setmana davant del Tinglado  1 del Moll de Costa. 

El president del Port ha destacat que la mostra és un espai que el Port de Tarragona ofereix  al talent jove de la ciutat i del territori perquè mostri el resultat de la feina de tot un curs”,  en uns moments –ha assenyalat- “molts complexos per reunir-se per assajar i treballar a  conseqüència de les mesures antiCOVID19”. 

La trobada amb la premsa ha servit per anunciar les escoles, entitats i grups artístics que  han respost a la crida del Port de Tarragona per participar en la primera edició de la mostra.  Gairebé 15 entitats artístiques ompliran, durant els caps de setmana 12-13 i 19- 20 de juny,  la plaça situada enfront del Tinglado 1 del Moll de Costa. 

La mostra Expressa’t, anunciada a la ciutat el passat 27 de maig, “ha tingut una gran  acollida per part del sector artístic de la ciutat”, ha explicat Montse Adan. La responsable  de Port-Ciutat també ha afegit que ”el Port de Tarragona dóna resposta a una demanda  creixent d’espais i de suport a la creativitat i d’aquí la importància d’oferir a la ciutat aquest  tipus de projectes artístics destinats a dinamitzar la cultura, l’art i la comunicació no verbal  mitjançant la música, la dansa, el circ, el teatre, etc.”. 

Cruset ha afirmat que “des de l’organització de la mostra Expressa’t li han comunicat que  treballen en consolidar la mostra artística com una iniciativa artística fixa en la programació  cultural de cada any del Moll de Costa”. 

La directora de Port-Ciutat ha aprofitat la trobada per agrair totes i cadascuna de les  propostes que s’han rebut i, es compromet a seguir treballant per acompanyar les propostes artístiques que el talent local produeix per contribuir a enfortir el teixit cultural i  artístic de Tarragona i del territori.