La Festa del Comerç Just i La Banca Ètica celebra els vint anys

"Canvia el teu consum i comença a canviar el món" és el lema de la celebració

Amb motiu del 20è aniversari de la Festa del Comerç Just i la banca Ètica, enguany des de l’Ajuntament de Tarragona i la conselleria de Cooperació, s’ha volgut donar el màxim suport a la celebració, per tal, d’entre tots, “agrair la feina duta a terme per aquest conjunt d’organitzacions i entitats durant tot aquest temps”, segons ha apuntat Hermán Pinedo a la presentació d’aquest matí.

Amb el lema d’enguany, Canvia el teu consum i comença a canviar el món, a partir d’aquest divendres 14 de maig s’han programat una sèrie d’activitats que culminaran el dissabte 29 amb la celebració de la Festa a la Plaça Corsini. Les activitats han estat organitzades per la Xarxa d’Entitats Som Comerç Just i Banca Ètica de Tarragona, integrada per Enginyeria Sense Fronteres, Fundació Vicente Ferrer, Mans Unides, Oxfam Intermón, Una finestra al món, Xarxa Eco, Comitè Óscar Romero, AICEC-ADICAE i SETEM Catalunya.

Des del Departament de Cooperació, “hem impulsat accions adreçades als tarragonins i tarragonines, per sensibilitzar-los sobre la importància de treballar per tal d’assolir un món on revertir les estructures de poder que generen desigualtats i on es respectin els drets humans, en definitiva, un món amb Justícia Global”, ha resumit Pinedo.

A la roda de premsa també hi ha assistit Pepe Naval i Bernat Trèmul, membres de SETEM Catalunya, que han explicat totes les activitats que es duran a terme.