La Brigada Municipal fa obres de millora a Sant Pere i Sant Pau

La Brigada Municipal de la conselleria de Territori de l’Ajuntament iniciarà demà l’asfaltat del camí que connecta la zona superior de Sant Pere i Sant Pau, a tocar de l’edifici Sardenya, amb la zona del mig del barri, davant de l’edifici Perú. Es tracta d’una millora que ha estat llargament reivindicada pel veïnat del barri perquè hi transiten moltes persones.

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha destacat que “aquesta millora facilita el pas més còmode i segur, a peu o en vehicle, entre el sector de dalt del barri, on hi ha el Camp de futbol, així com el forn o alguns supermercats, amb el sector del mig, on hi ha el complex esportiu, el pavelló de Vòlei, la Ràdio Sant Pere i Sant Pau o la Quarta Promoció”.

La Brigada també farà tasques de manteniment, com l’arranjament dels bancs de la Rambla de Sant Pere i Sant Pau, als quals la setmana vinent se’ls hi donarà una nova capa de pintura. Així ho han acordat l’Ajuntament i l’Associació de Veïns.

Remodelació de la plaça de Catalunya

D’altra banda, el conseller Xavi Puig ha anunciat que fa unes setmanes es va reunir amb representants de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau per abordar el projecte de la nova plaça Catalunya, consensuant-ne els diversos aspectes.

“La plaça necessita un millora molt important, serà una plaça totalment renovada, amb molta més ombra gràcies a una zona arbrada, equipaments infantils, bancs, una font renovada i un espai diàfan per poder-hi celebrar diversos events. Volem que sigui un punt de trobada ben agradable!”. Es canviarà el paviment, l’enllumenat i se suprimiran les barreres arquitectòniques.

La redacció del projecte està a punt de finalitzar i és més ambiciós del que s’havia previst inicialment, doncs ara s’ha plantejat una renovació total de la plaça. S’estima que sobrepassarà els 200.000€.