La botiga Santiveri, guanyadora del premi del públic del jurat en el Concurs d’aparadors nadalencs

L’acció es duu a terme conjuntament amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ahir a la tarda, la consellera de comerç va entregar a la botiga Santiveri de Tarragona el Premi Absolut del Jurat i el Premi del Vot del públic de la passada edició del concurs d’aparadors. A més també es va fer entrega del Premi Jurat de Ponent a Urly Moda, el Premi Jurat Llevant a la Pastisseria Montserrat, el Premi Jurat Eixample a Beautiful Bride i el Premi Jurat Tarragona Nord a Estudiar és Fàcil. 

Maria José López ha volgut agraïr a tots els participants l’alt nivell que han demostrat, i ha destacat que “iniciatives com aquestes ajuden a dinamitzar el comerç a la ciutat, especialment en un moment complicat com l’actual”. 

Pel que fa als premis, a tots els guanyadors se’ls ha entregat un diploma nominatiu en reconeixement del seu aparador i l’establiment guanyador del premi al Millor aparador del Nadal a Tarragona, ha rebut el reconeixement i un premi de 500 euros en Targetes Regal de la Via T.

part dels premis del jurat, també es va organitzar un concurs popular a través d’una plataforma digital, en el qual els ciutadans van poder votar l’aparador que més els hi agradava que també va ser el de Santiveri. Entre tots els participants es van sortejar 5 Targetes Regal de la Via T.