Junts per Tarragona exigeix la reforma urgent de la Plaça Amèrica

Imatge de l'estat actual de l'aparcament soterrani de la Plaça Amèrica. Foto CEDIDA

El portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, torna a exigir la ‘reforma urgent’ de la plaça de la Cinquena Promoció de Sant Pere i Sant Pau, també coneguda com a plaça d’Amèrica. Nadal lamenta que ‘la greu problemàtica que pateix el veïnat, lluny de solucionar-se, sestà agreujant cada dia que passa’.

“El problema rau en el fet que els dies de pluja l’aigua que cau a la plaça es filtra al pàrquing que s’ubica just a sota a causa del deficient estat en què es troba la tela asfàltica, el material que hi ha sota de les rajoles” ha explicat el portaveu de Junts per Tarragona, que ha assenyalat que “l’estat de l’aparcament és deplorable”.

“Fa massa temps que això està generant greus perjudicis al veïnat. De fet, els dies de pluja ja no aparquen el vehicle a l’aparcament davant els desperfectes que provoquen les contínues goteres”, ha manifestat Nadal, que qualifica de “vergonyosa” l’actitud del govern de l’Ajuntament de Tarragona envers aquesta situació. “El consistori està incomplint reiteradament el seu compromís d’arranjar la plaça de la Cinquena Promoció, en el mateix espai encara es pot veure un rètol col·locat fa anys per l’anterior equip de govern on s’anuncia la reforma amb un pressupost de 582.000 euros”, ha denunciat el portaveu de Junts per Tarragona.

Nadal ha insistit: ‘Independentment de les causes de la greu problemàtica i de la titularitat de l’espai, s’ha d’actuar urgentment, es tracta d’una plaça que esdevé un espai públic, de convivència ciutadana, i que uneix fins a cinc blocs d’habitatges de Sant Pere i Sant Pau’.

Després de registrar nombroses sol·licituds a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona, el grup municipal de Junts per Tarragona ha tornat a sol·licitar per escrit la urgent reforma de la plaça de la Cinquena Promoció de Sant Pere i Sant Pau. En la mateixa sol·licitud també s’han demanat, en el cas que existeixin, els informes sobre les propostes de solució.