Junts per Tarragona demana que l’Ajuntament enviï mascaretes a tots els domicilis

El grup municipal de Junts per Tarragona ha sol·licitat al consistori tarragoní que faci arribar a tots els domicilis de la ciutat una mascareta quirúrgica, per tal de dotar als ciutadans i ciutadanes de mesures de seguretat per protegir-se davant l’amenaça de la Covid-19. La Consellera Cristina Guzman considera que “l’Ajuntament ha de vetllar per tots els tarragonins i tarragonines i dotar de mesures de protecció bàsiques ara que han iniciat les fases de desconfinament”.

La mesura ja s’ha dut a terme altres ajuntaments fent servir el padró municipal com a referència per saber el número de mascaretes que cal enviar a cada domicili, “cal donar prioritat a les persones grans i grups de risc per protegir als més vulnerables”, ha destacat la Consellera.

Guzman ha recordat que “són les autoritats sanitàries les que han recomanat l’ús de la mascareta per prevenir el contagi propi i als altres”, per això la Consellera insisteix en el fet que “des de l’administració més propera als ciutadans, és a dir, l’Ajuntament, s’han de prendre totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels veïns i veïnes”.