Junts per Catalunya valora “molt positivament” els 4 diputats aconseguits a la demarcació de Tarragona

Albert Batet celebra la “victòria històrica” de l’independentisme, que ha assolit per primera vegada superar el 50% dels vots amb la majoria parlamentària més àmplia

El cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, ha valorat “molt positivament” els 4 diputats aconseguits a la demarcació en les eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades aquest diumenge. “Malgrat ser un nou partit i sense drets electorals, hem obtingut un gran resultat”, ha afirmat.

Així mateix, ha volgut agrair la confiança dels més de 53.300 ciutadans del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. “Serem una veu forta de les nostres comarques al Parlament de Catalunya”, ha assenyalat.

Sobre els resultats en el conjunt de Catalunya, Batet ha celebrat “la victòria històrica de l’independentisme, que ha assolit per primera vegada superar el 50% dels vots i la majoria parlamentària més àmplia amb 74 diputats”. A parer seu, “el poble de Catalunya ens ha donat un mandat explícit. Ara ens toca ser coherents i conseqüents, i obliga els partits independentistes a entendre’ns”.

En aquest sentit, el cap de llista a la demarcació de Tarragona ha recordat que “l’independentisme mai havia tingut uns fonaments tan sòlids. Ens pertoca gestionar aquesta responsabilitat històrica”, ha sentenciat.