2 joves estafen a diverses dones per robar-les amb el seu compte bancari a Tarragona

Es feien passar per familiars que havien perdut el mòbil i demanaven un ingrés a les víctimes

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat a Tarragona dos joves, de 18 i 19 anys, a qui van sorprendre in fraganti quan intentaven retirar diners provinents d’una estafa. Els fets van tenir lloc al migdia, quan els agents van ser alertats que en una entitat bancària hi havia dos homes que intentaven retirar diners provinents d’una estafa denunciada a Madrid. En arribar, els mossos van comprovar que al compte bancari hi havia 1.750 euros provinents d’un traspàs bancari d’una dona que havia estat enganyada per un d’ells dies abans fent-se passar per un familiar a qui li havien sostret el mòbil. Es va comprovar que l’acompanyant havia intentar retirar 1.900 euros d’una altra entitat bancària mitjançant el mateix modus operandi.

Els detinguts havien enviat aleatòriament missatges massius a través de missatgeria instantània i, fent-se passar per un familiar al qual suposadament li havien sostret el mòbil, van convèncer les víctimes perquè fessin un ingrés al compte bancari a nom dels detinguts.

Un cop les víctimes van localitzar els familiar van adonar-se que havien patit una estafa i ho van denunciar.

Els detinguts, acusats d’un delicte d’estafa, van passar aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.