L’Anella Mediterrània preveu estar enllestida per aquest juliol

Encara queden dues obres per licitar: el velòdrom i la piscina olímpica

Durant aquest matí s’han visitat les obres de l’Anella Mediterrània, després de la reunió del Comitè organitzador dels XVIII Jocs Mediterranis. Segons ha afirmat el regidor comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, les obres del complex esportiu “avancen a bon ritme”. Es tracta d’una de les peces claus que componen les infraestructures que s’estan duent a terme a la ciutat pels Jocs de Tarragona 2018. Aquesta ha estat la primera visita a algunes instal·lacions dels Jocs des de l’anunci del seu ajornament.

Durant la visita, s’ha pogut veure el progres de les obres, que s’estima que les obres quedin enllestides per l’estiu, concretament al mes de juliol. Durant el recorregut s’ha ensenyat el palau d’esports, amb capacitat per a 5.000 espectadors, i la pista d’atletisme de Campclar. L’obra d’aquesta última ja està executada en un 65%. D’altra banda, encara queden dues obres per licitar: la reforma del velòdrom i la piscina olímpica. La piscina es finaçarà amb l’aportació de l’Estat espanyol, en principi té previst un pressupost de 2’7 milions d’euros.

Totes les infraestructures compreses a l’Anella Mediterrània representen una superficie total de 28 hectàrees. En aquest complex s’inclourà una zona d’aparcaments que acollirà 1.500 vehicles i una cinquantena d’autobusos. Les instal·lacions quedaran unides per una passarel·la, on es preveu col·locar una zona verda amb 3.500 exemplars d’arbres i un llac.

Voluntaris, l’orgull d’aquests Jocs Mediterranis
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha aprofitat la visita a l’Anella Mediterrània per destacar la importància dels voluntaris que ajuden en l’organització dels Jocs. Aquest grup torna a batre rècords, fins ara hi ha 6.200 voluntaris implicats en el projecte. Des de l’anunci de l’ajornament fins avui se n’han afegit 600.