El pàrquing Battestini de Tarragona s’obrirà al trànsit a finals de setmana

El govern de Ballesteros va anunciar una nova estació central d'autobusos municipals en aquesta àrea, en un futur

Començament dels treballs al parking Battestini. Foto: Alba Sancha
El carrer del Doctor Battestini s’obrirà al trànsit a finals de setmana i l’aparcament en superfície donarà pas a una zona blava d’aparcament. Avui al matí, treballadors municipals han començat amb els treballs d’adecuació de la zona amb la substitució de la maquinària i la instal·lació dels parquímetres.

L’aparcament Battestini, gestionat per l’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona, cessarà l’activitat. D’aquesta manera el carrer s’incorporarà al viari municipal de lliure circulació, en sentit únic de circulació, amb entrada pel carrer de Pere Martel i sortida pel vial de servei de l’avinguda Roma.

Les prop de 150 places de què fins ara constava l’aparcament es reconvertiran en zona d’estacionament regulat de curta durada (zona blava), amb l’objectiu de promoure una major rotació d’aparcaments i que “els veïns de la zona puguin aparcar gratuïtament als migdies, a les nits i als diumenges”, ha declarat el conseller de Mobilitat i president d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero.

El conseller ha explicat el motiu d’aquest canvi: “El govern municipal ha decidit que la zona de Battestini es converteixi properament en la futura estació central d’autobusos municipals. Hem optat per adaptar-nos progressivament a aquesta decisió i ampliar el nombre de places d’aparcament en rotació fins que comencin els treballs d’adequació de l’estació. Paral·lelament, la maquinària de l’aparcament Battestini aprofitarà per traslladar-se a l’aparcament de l’avinguda Catalunya, que s’havia quedat obsoleta i així podrem restablir el servei amb normalitat”.