El Barri del Port tindrà una Llar de Jubilats

El barri també comptarà amb un espai de la Creu Roja

Reunió entre l'Ajuntament de Tarragona i l'Associació del Barri del Port.

El passat dijous l’Ajuntament de Tarragona va notificar a l’Associació de Veïns del Barri del Port que properament comptarà amb una Llar de jubilats. Es tracta d’una proposta històrica de l’agrupació, que no disposa de cap local per a tota la gent gran que viu al barri.

L’aprovació d’aquest espai es va decidir durant la reunió que va dur a terme dimecres el nou equip de govern amb la presidenta veïnal, Mari Carmen Puig, el secretari Adrià Recasens i el representant del teixit comercial, Jaume Fullana. El consistori encara no ha escollit on s’ubicarà el local, tot i que ha assegurat que serà una realitat molt propera. A banda d’aquest projecte, Creu Roja obrirà un centre per a les persones d’aquest districte, entre la Plaça dels Infants i el Carrer Smith, al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes. Allà es donarà cobertura a les famílies que ho demanin i al veïnat, i s’oferiran serveis per a la gent gran, casal d’estiu, activitats d’oci… Així doncs, es cobriran les necessitats del barri, i especialment les de les persones grans, que requereixen més atenció i ajuda.

Segons el blog del barri, la falta d’aquests equipaments havia estat coberta per la mateixa entitat veïnal, que durant tot l’any organitza diverses activitats de tot tipus, com concursos de disfresses o preparació de panellets i ous de Pasqua. Un cop estiguin establerts els nous locals, l’associació es plantejarà alternatives per a la seva seu, que ha quedat petita.