El Camp de Mart obre les seves portes

L'espai comptarà amb millores per tal de dur a terme les competicions de bàsquet dels Jocs Mediterranis

La Consellera de Festes, Cultura i Patrimoni Històric, Begoña Floria ha comentat que ja fa uns mesos, i després de realitzar un nou informe, es va determinar que l’espai del Camp de Mart es podia recuperar, ja que l’estructura de la carpa no patia cap desperfecte greu.

Cal recordar que Josep Maria Prats va prendre la decisió de cessar les activitats d’aquest equipament per l’estat de l’estructura que va ser dictaminat per un primer informe. Tot i això, després d’haver estudiat a fons el cas, Floria ha mostrat una vegada més la seva opinió “en el meu punt de vista s’han de mantenir oberts els equipaments”.

Actualment, el Camp de Mart comptarà amb unes obres que seran assumides pel pressupost dels Jocs del Mediterrani, ja que segons ha destacat la consellera tot el pressupost de la conselleria està concentrat actualment en la recuperació del Teatre Metropol. No es descarta una necessària inversió en un futur per tal de millorar l’espai.

Les obres, que estan a punt de començar, milloraran els accessos, la infraestructura escènica i alguna sala interna del Camp de Mart. L’espai comptarà amb millores per tal de dur a terme les competicions de bàsquet dels Jocs Mediterranis i per acollir espectacles del Festival d’Estiu de Tarragona.