Ikea obrirà una botiga a Tarragona

El nou IKEA Dissenya Tarragona aviat serà una realitat. Amb l’objectiu d’estar més a prop de les i els tarragonins i ser cada cop més accessibles, IKEA té previst obrir aquest punt de planificació la pròxima tardor.

Ubicat en un local de 84 metres quadrats a la planta alta del Centre Comercial Parc Central, el nou IKEA Dissenya Tarragona suposa el primer format d’aquestes característiques a la província, on la companyia ja disposa, a Valls, d’una important central de distribució en línia que dona servei a Espanya, Portugal i el sud de França.

Amb una plantilla inicial de vuit empleats, els clients que passin per aquest nou espai (obert de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores) podran dissenyar i planificar projectes personalitzats per a totes les estances de la seva llar assessorats per experts d’IKEA. A més a més, rebran assistència per fer compres en línia o contractar els serveis de recollida, transport i muntatge.

En paraules d’Irene Carrascal, directora de botiga a IKEA Gran Via L’Hospitalet (de la qual
dependrà aquest espai a Tarragona), des d’IKEA, continuem redissenyant la manera d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Gràcies a aquest nou IKEA Dissenya, esdevenim més propers i més accessibles, i fem un pas més a Tarragona. Poder contribuir amb la nostra feina i la nostra experiència a la creació d’espais inspiradors i dissenyar un cop més un lloc on tots puguem gaudir de la decoració i la vida a la llar ens fa sentir un gran orgull. Aquest nou espai és una fita clau de la nostra estratègia i aposta per Catalunya.

Una IKEA més propera i accessible a Catalunya

Amb aquest nou IKEA Dissenya Tarragona, la marca sueca disposarà ja de 17 punts de contacte o venda física a Catalunya, concretament, les seves tres tradicionals grans botigues a Badalona, l’Hospitalet i Sabadell; tres IKEA Dissenya; vuit punts de lliurament de mercaderies repartits per les quatre províncies; dos centres de planificació, i disseny IKEA Planning Studio, únics a tot el país. A més de la central de distribució de comandes en línia de Valls.

IKEA té clar que vol estar cada cop més a prop dels catalans i per això aquest mercat –juntament amb el madrileny, ambdós focus de creixement– és ja peça clau d’un pla d’obertures per als pròxims anys en el qual preveu la inversió de 150 milions d’euros i la creació de 750 llocs de treball. A Catalunya, en nous formats, l’objectiu marcat és d’entre quatre i vuit nous establiments, amb la creació de prop de quaranta llocs de treball nous.