Grup Mimara obre a Tarragona

El Grup Mimara ha traslladat les seves oficines al número 9 de la Rambla Nova de Tarragona, tocant al Balcó del Mediterrani, amb dos objectius: reduir el trànsit de persones a les seves residències i oferir una alternativa a les persones que estiguin interessades a ingressar a un familiar a qualsevol dels centres del grup sense haver de desplaçar-s’hi.
Amb 250 m2 de superfície, les noves oficines també han estat habilitades per a què serveixin com un espai d’atenció a les famílies. En elles s’ofereixen serveis de suport psicològic, teràpies grupals o individuals de dol i planificació amb una treballadora social, entre d’altres, sempre amb cita prèvia. L’espai garanteix la possibilitat d’atenció a diverses famílies al mateix temps. Per a demanar cita, s’ha de trucar al 977 268 938.
Mimara s’adapta als temps actuals i ha fet aquest pas per continuar amb la seva política de posar al centre de la seva tasca l’atenció als usuaris i a les seves famílies, els quals, conjuntament amb els treballadors, són els tres pilars fonamentals de la seva cultura de llars responsables.
Aquesta acció s’emmarca en la Política de Responsabilitat Social Corporativa de Grup Mimara complint amb els ODS 3- Salut i Benestar i 8-Treball decent i creixement econòmic.