Exhaurides les entrades pel concert de Zoo i la Festa de Txarangues de Barraques

Les entrades pel concert de Zoo previst pel dia 20 així com per l’espectacle Toca Bemoll!, de la xaranga Tocabemolls s’han exhaurit aquest matí. El primer ho ha fet poc després d’una hora després de posar-se a la venda de manera online; i el segon, dues hores més tard. En total, s’han venut aquest matí més de 7.500 entrades corresponents als 11 espectacles de pagament de les festes de Santa Tecla que sortien aquest matí a la venda de manera online.

L’alta demanda de localitats a la vegada ha provocat que, pocs minuts després de les 11 h – hora d’inici de venda d’entrades – la plataforma externa de vendes, 4Tickets, hagi registrat alguns problemes tècnics. Pocs minuts després, s’ha activat un sistema de cues per tal de desbloquejar i agilitzar la venda online, la qual, a partir d’aquest moment, ha anat funcionant amb regularitat.

L’alta demanda d’usuaris no ha provocat en cap moment la paralització del servei però sí que n’ha impedit la venda amb normalitat durant els primers 15 minuts. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona lamenta les possibles molèsties causades als usuaris en aquests primers instants de la venda i a la vegada fa una crida a continuar adquirint entrades per a tots els espectacles encara no exhaurits.