L’ADT supera el Bàsquet Sitges (87-79) i suma la tercera victòria del curs

Avatar photo

L’ADT va sumar aquest dissabte la tercera victòria de la temporada a la Copa Catalunya
després de derrotar el Bàsquet Sitges (87-79), en un molt bon partit dels de Jonathan
Quina. El joc de conjunt, amb vuit dels nou jugadors que van saltar a pista anotant i quatre
jugadors sumant més de 12 punts, va ser la clau del triomf tarragoní.
Després d’un primer quart igualat, que va acabar amb empat a 18, els dels Garraf van
agafar distància en l’inici del segon assalt, amb un parcial de sortida de 0-9 que els va
donar nou punts de marge ADT SITGES(18-27). Els de Torreforta, però, no van perdre els nervis i van
saber reaccionar. En els dos darrers minuts abans del descans, un parcial d’11-1 va posar
per davant l’ADT, que va marxar al vestidor amb un 41-37 favorable.
L’inici del tercer període va mantenir la igualtat, amb intercanvi de cops entre ambdós
equips. En el tram final, els tarragonins van trencar el partit amb un gran Devon Dorsey,
que va percutir el rival amb vuit punts gairebé consecutius, i un triple final de Víctor
Menéndez que va portar el marcador fins al 63-51. L’ADT no va aixecar el peu de
l’accelerador en l’inici del darrer assalt. Un bon inici va donar el màxim avantatge els de
Torreforta (70-56), a set minuts del final. El Sitges no va baixar els braços i va reaccionar,
retallant distàncies. A tres minuts del final, la desqualificació de Devon Dorsey i un parcial
de 0-8 va situar el marcador en 79-75. En els moments decisius, va aparèixer la figura de
Victor Verdecia que, amb 11 punts en el darrer quart, va liderar l’impuls final de la victòria
final de l’ADT (87-79).