ICV-EUiA de Tarragona reclama una reunió de la comissió informativa dels Jocs Mediterranis

La portaveu del grup municipal, Arga Sentís, apel·la que des del mes de maig la comissió informativa dels Jocs no es reuneix

Arga Sentís, portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA, ha reclamat avui que l’equip de govern convoqui una reunió urgent de la comissió informativa dels Jocs del Mediterrani, on es doni compte de la situació actual respecte aquest esdeveniment, davant les informacions contradictòries que plantegen, fins i tot, una suspensió de la trobada esportiva prevista per a l’estiu de 2018.

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) es reuneix dilluns, i hi han posicionaments contraposats sobre si en aquesta trobada no prevista es tractarà de la suspensió dels jocs, atesa la situació política a Catalunya. Al mateix temps, la incertesa sobre el finançament i la conclusió a temps de les obres és tan intensa com sempre, tenint en compte la gran probabilitat que els pressupostos de 2017 es prorroguin i no hi hagi pressupostos generals de l’Estat el 2018, dels quals depenen els recursos que encara cal invertir perquè aquests jocs es puguin dur a terme.

A la vista de tot plegat, ICV-EUiA reclama que l’equip de govern de l’Ajuntament reuneixi la comissió informativa dels Jocs del Mediterrani, que en principi tenia com a funció mantenir informats tots els grups municipals de l’evolució del projecte, però que de fet no es reuneix des del mes de maig.

Arga Sentís ha indicat que “l’alcalde té l’obligació de dir-nos què està passant al voltant dels jocs. La ciutat, a causa de la seva obstinació, hi arrisca diners i crèdit. Nacional, estatal i internacional. No pot ser que en aquests moments de crisi amaguin el cap sota l’ala. Els hi exigim explicacions”, ha conclòs.