Espanya i Itàlia s’adjudiquen les primeres victòries de waterpolo femení

És la primera vegada que es disputa waterpolo femení en uns Jocs Mediterranis

Aquest dimecres ha començat la competició de waterpolo femení en els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 amb dos partits de molt alt nivell disputats al Centre Aquàtic de l’Anella Mediterrània.

Els equips de França, Grècia, Itàlia i Espanya han competit aquest matí a la piscina del Centre Aquàtic de Campclar. El primer partit, que s’ha disputat a les 09:30 hores, ha enfrontat als equips d’Itàlia i França amb un resultat d’11 i 3 punts respectivament.

A la segona competició s’han vist les cares Grècia i Espanya en un partit molt renyit que finalment ha donat la victòria a Espanya, amb un ajustat 9 a 8 en el marcador. Durant els propers dies tindran lloc la resta de partits que seran decisius per a les competicions finals que es disputaran el 30 de juny.

És la primera vegada que el waterpolo femení entra en el calendari d’uns Jocs Mediterranis i ho fa amb la participació dels millors equips dels seus respectius països.

Espanya és l’actual subcampiona mundial. En campionats mundials, a més, Itàlia acumula un total de dues medalles d’or i Grècia la segueix de prop amb una.

Aquesta tarda també tindran lloc els primers enfrontaments en modalitat masculina que es disputaran fins al dia 1 de juliol, dia de finals.