Es filtren imatges del moment de la detenció del pistoler de Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de: @punsix
El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat que la investigació policial determinarà si el pistoler de Tarragona tenia permís d’armes, si el tenia actualitzat i com havia aconseguit aquestes armes.
En declaracions a RAC1, Elena ha assegurat que no li constava que el detingut tingués o no tingués el permís, tot i que tot fa pensar que sí per la feina que desenvolupava.
Tampoc consten denúncies contra ell ni antecedents penals. L’home, agent de seguretat privada, va ferir tres excompanys i un agent aquest dimarts. Elena ha insistit que l’home va tenir una actitud de “molta, molta violència” i ha tornat a destacar la feina dels mossos que el van neutralitzat, disparant a les extremitats, tal i com ha comentat.
El conseller ha destacat que tot i els intents de parlar amb ell, l’home es va mostrat en posició “per afrontar un combat a tret”. Així, ha assegurat que era una persona “especialment violenta” i que podria haver fet “molt més mal”.

Elena ha afirmat també que sí consta algun “incident de confrontació” amb els seus excompanys de feina i ha dit que tot apunta a un “atac de rancúnia” contra alguna d’aquestes persones.

La detenció del pistoler de Tarragona es va produir en una masia de Riudoms.