Els veïns de Boscos, farts dels okupes

Els veïns i veïnes de Boscos, farts de les okupacions que es produeixen en els seus carrers, han decidit convocar una concentració el proper dissabte 27 de febrer a les 12.30h.

La setmana passada, concretament el dilluns dia 15, es va okupar il·legalment la casa situada al carrer Falciot, 3, de la qual és propietària Solvia. Quatre persones adultes, dos homes i dues dones, van fer l’okupació.

Els veïns demanen que es controlin els vehicles desconeguts, normalment molt atrotinats, que no siguin d’industrials i que circulen a poca velocitat i van observant les cases.

La seva principal preocupació és que l’existència d’algunes cases desocupades al barri i la facilitat amb la qual han pogut okupar aquesta, comportarà un efecte ‘crida’, per als okupes.

La concentració que es durà a terme al carrer Falciot, té com a objectiu deixar palès el sentiment de desprotecció i frustació dels veïns, denunciar abandonament per part dels cossos policials al barri, exigir una acció més contundent i immediata de les companyies de llum i aigua contra les connexions il·legals, i transmetre una imatge d’unitat, organització, i coordinació col·lectiva.