Els treballadors de CaixaBank es concentren a Tarragona per evitar acomiadaments forçosos

Les concentracions s’han realitzat de 10h a 12h a les principals capitals de províncies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat 22 de juny, la plantilla va fer història amb el seguiment massiu de la primera Vaga a CaixaBank, i va expressar amb un suport a la representació dels treballadors sense precedents, el seu desig d’arribar a un acord d’ERO sense obligatorietat i voluntari, amb les millors condicions tant per als que vulguin acollir-se a les sortides com als que es quedin, sense perdre drets en les nostres condicions laborals.

En l’última reunió de l’ERO de Caixabank hem rebutjat l’última proposta de la Direcció, que es manté en els seus tretze i sense avenços reals cap a un acord. Volen unes condicions laborals a la seva mida, rebaixades i flexibles, per poder fer i desfer a la seva conveniència, però no les aconseguiran.

La seva avarícia i immobilisme ens ha avocat a mantenir les mobilitzacions i la vaga prevista per a aquest 29 de juny.

Per això, des de la Plataforma d’Unitat Sindical, hem convocat de nou a tota la plantilla de CaixaBank a la VAGA i a les concentracions de protesta per evitar els acomiadaments forçosos i el tancament de centenars d’oficines. Les concentracions s’han realitzat de 10h a 12h a les principals capitals de províncies, i a Tarragona també.