Els Reis Mags tornen a il·lusionar els nens de Tarragona

Ses Majestats arriben en vaixell al Serrallo i després desfilen pel centre de la ciutat acompanyats de la comitiva

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
El rei Gaspar saludant infants al Serrallo. ACN

Els Reis d’Orient han tornat a desfilar pels carrers de Tarragona, després que l’any passat no ho poguessin fer a causa de la pandèmia. Com és tradicional, han arribat en vaixell al barri mariner del Serrallo i han saludat els centenars d’infants i grans que els esperaven.

Després s’han desplaçat fins a l’inici de la cavalcada, a la Part Baixa, i amb tota la comitiva reial formada per més d’una quinzena de carrosses han transitat per carrers del centre fins arribar a la plaça de la Font. A l’Ajuntament, han rebut les claus de totes les cases de la ciutat de mans de l’alcalde, Pau Ricomà. Tot i no repartir caramels, les cares d’il·lusió i admiració dels nens i nenes han estat un espectacle.

Puntuals a un quart de set, Ses Majestats han arribat a bord del vaixell Tarragona Blau al Serrallo. A peu d’embarcació han estat rebuts per l’alcalde i la consellera de Cultura, Inés Solé, i han pujat al balcó del Teatret del Serrallo per saludar els centenars de persones que els esperaven amb neguit.

Des d’allà han dirigit unes breus paraules en les quals han donat fe del bon comportament de tots els nens i nenes de la ciutat durant l’últim any. A més, han pogut saludar amb més proximitat alguns dels menuts abans de pujar als cotxes personalitzats que els han dut fins l’inici de la cavalcada, a la plaça dels Infants. Això sí, tothom amb mascareta.

Des d’allà ha començat la desfilada de tota la comitiva, formada per més d’una quinzena de carrosses carregades de patges i regals, i de bandes musicals que han animat el recorregut. A la Rambla Nova, lloc habitual de màxima expectació, hi han fet dues voltes abans d’arribar a la plaça de la Font, seu de l’ajuntament. Al consistori, Ricomà els ha lliurat les claus de la ciutat perquè Ses Majestats puguin repartir tots els regals durant aquesta propera nit.