Els personatges d’Star Wars donen el tret de sortida a la campanya ‘Som Dinàmics’

La iniciativa, emmarcada dins la fira Starraco Unlimited, contempla deu activitats relacionades amb la ciència ficció a zones comercials del centre i dels barris de Tarragona

Els persontges més populars de la saga d’Star Wars han desfilat aquest dissabte al matí pels carrers del centre de Tarragona donant el tret de sortida, així, a la campanya “Som Dinàmics” de la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona. 

A les 10 h del matí ha arrencat la comitiva des de la plaça Verdaguer fins al Balcó del Mediterrani, on la ciutadania ha pogut fer-se fotos amb els personatges a un fotomatón professional per tal que tothom pogués imprimir el seu record. L’activitat es repetirà aquesta tarda, de 17 a 20 h: començarà a plaça Corsini, farà un trajecte pels carrers Ramón y Cajal, Prat de la Riba i Colom i acabarà novament a plaça Corsini amb una nova sessió de fotomatón.

“Som Dinàmics” pretén amenitzar amb accions relacionades amb la ciència ficció i la fantasia els carrers de la ciutat, animar a les passejades per les zones comercials del centre i els barris de la ciutat i implicar al comerç local; a la vegada que vol servir per impulsar i promocionar l’esdeveniment Starraco Unlimited que es realitzarà a la ciutat de Tarragona els propers dies 3 i 4 de juliol.

La campanya continuarà demà 13 de juny, quan personatges caracteritzats del wargame Warhammer passejaran pel Mercat de Bonavista d’11 a 14 h; i divendres 18 de juny, de 18 a 20 h, al parc de les Lletres Catalanes (Vall de l’Arrabassada), on es farà una exhibició d’espases làser tipus Star Wars.