Els Mossos intervenen en un altercat al bloc ocupat del Serrallo

Es tractaria d'un cas de violència masclista que no s'ha pogut confirmar

Imatge d'una furgoneta dels ARRO dels Mossos d'Esquadra. ACN

Nou incident al bloc ocupat al carrer Sant Andreu del barri del Serrallo de Tarragona, conegut com a Rancho Grande. Els Mossos han hagut d’acudir aquest diumenge per un presumpte cas de violència masclista, segons ha avançat el Diari Més. Cap a les 13 hores, els veïns han alertat als cossos de seguretat que un home volia tirar una dona pel balcó.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat una patrulla de la Guàrdia Urbana, dues furgonetes de l’ARRO dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM. Segons apunta el Diari de Tarragona, quan les forces policies han arribat a l’immoble, l’home havia marxat. La víctima s’ha mostrat contrària a la presència dels agents i els sanitaris i ha explicat que havia estat una discussió sense importància.

Els veïns no han pogut donar una informació més detallada i els policies no han pogut confirmar que es tractés d’un cas de violència masclista. Els agents han estat buscant pels voltants l’home, d’uns 30 anys aproximadament, però no l’han pogut trobar. Tot apunta que seria un dels identificats en la baralla multitudinària que va haver-hi aquesta setmana al Rancho Grande.