Els hospitals del Camp de Tarragona incrementen la capacitat de fer operacions quirúrgiques

El Departament de Salut afirma que la situació epidemiològica permet fer més sessions

Els centres hospitalaris de la regió sanitària Camp de Tarragona incrementen a partir d’aquest dilluns les sessions d’operacions quirúrgiques amb l’objectiu de recuperar activitat, atès que la situació epidemiològica per la covid-19 ho permet, segons el Departament de Salut.
L’hospital Joan XXIII de Tarragona comptarà amb deu sales d’operacions al matí i amb onze a la tarda. Tot i això, el centre tarragoní mantindrà l’activitat de cirurgia major ambulatòria (CMA) derivada a les clíniques Viamed Monegal, Activa Mutua i Centre MQ Reus.
De la seva banda, l’hospital Sant Joan de Reus comptarà amb deu sales d’operacions de matí al dia i amb dues de tarda.
El Pius Hospital de Valls tindrà dues sessions i mitja d’intervencions quirúrgiques al matí cada dia i dues de tarda de dilluns a dimecres. El centre de l’Alt Camp ha mantingut fins ara la cirurgia sense ingrés i des del 22 de febrer fa cirurgia amb ingrés.

L’hospital de Santa Tecla de Tarragona es troba al 85% de la seva activitat quirúrgica màxima, mentre que el del Vendrell funciona amb tres sales d’operacions al matí, amb una sessió de tarda setmanal i amb tres sessions per setmana a la Policlínica.