Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Els Bons Comerç Tgn arriben al 100% de descàrregues

Avatar photo

Els usuaris disposen de quinze dies per gastar-los abans que caduquin

Els Bons Comerç TGN s’han exhaurit. Durant el passat cap de setmana es va arribar al 100% de descàrregues dels bons emesos per la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona. Els usuaris i usuàries disposen de quinze dies per bescanviar-los, a partir d’aleshores els bons que no s’hagin gastat es podran tornar a descarregar a través de la web bons.tarragona.cat, l’APP de SOM COMERÇ o els punts físics, fixe o itinerant.

Els bons es van posar en funcionament el passat divendres, arribant a una xifra de gairebé un 5% de bons bescanviats durant tot el cap de setmana. En total es van gastar 4.854 bons amb un import mitjà de 18’8 euros de compra per cada bo bescanviat.

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha fet una valoració molt positiva del primer cap de setmana en el qual els usuaris i usuàries podien començar a fer servir els Bons Comerç TGN. “L’inici de la campanya ha sigut un èxit, la ciutat de Tarragona necessitava una acció com la del cap de setmana, i ho demostra la resposta multitudinària que hem tingut per part de la ciutadania”, ha remarcat el conseller Nadal.

La posada en marxa de la campanya va estar acompanyada d’una proposta de dinamització comercial amb més de 25 activitats als carrers. La Rambla Nova, carrer Unió i Apodaca (dissabte al matí) van quedar tallats al trànsit, es va posar en funcionament un trenet que connectava els principals eixos comercials de la ciutat, un zeppelin d’època, inflables gegants, un taller de swing, demostracions gastronòmiques… van omplir els carrers de Tarragona de persones.

Nadal ha incidit en el fet que “els comerciants ens han fet arribar la seva satisfacció, la sensació general és que el sector està content i que realment la iniciativa ha servit per començar a revitalitzar el comerç de la nostra ciutat” i ha recordat que tots els negocis i serveis de restauració i hostaleria que no estiguin adscrits a la campanya encara són a temps de fer-ho a través de la web bons.tarragona.cat.

Els Bons Comerç TGN són una campanya de la Conselleria de Comerç, dotada de 500.000 euros, en forma de bons descompte de 5 euros. La campanya està oberta tant als tarragonins i tarragonines com a ciutadans d’altres poblacions, ja que es tracta d’un sistema de subvencions al comerç local.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils presenta a Cotlliure la seva experiència en la gestió de patrimoni marítim

Notícia següent

Badalona se suma a la campanya de vacunació contra la grip estacional

Notícies relacionades