Els bars de la plaça de la Font de Tarragona seguiran tancats

Els restauradors reclamen que l'alcalde cessi la responsable de Cultura

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Els establiments d’hostaleria de la plaça de la Font de Tarragona també tancaran aquest dimecres i dijous en protesta per les limitacions horàries que ha establert l’ajuntament per celebrar actes de Santa Tecla. Els empresaris van presentar una demanda contra les restriccions, que també els impedien muntar terrasses i servir a l’interior dels locals. El jutjat però, no va acceptar les mesures cautelaríssimes que demanaven.
A més, el consistori, els va autoritzar a tenir clients dins els locals, sempre que tinguessin entrada per veure els actes de les festes. Tot i això, han decidit continuar amb les persianes baixades i han demanat “un canvi d’actitud de l’ajuntament”.
En un comunicat, han acusat el consistori de “privatitzar” la plaça i han considerat que hi ha “desorganització” en les actuacions programades. A més, han demanat a l’alcalde Pau Ricomà que cessi la consellera de Cultura, Inés Solé, a qui acusen de fer “demagògia” sobre la problemàtica.

Finalment, han lamentat “la inoportunitat” de Ricomà d’anunciar que el 30 de setembre no es prorrogarà la bonificació de la taxa de terrasses que el consistori havia aplicat arran de la pandèmia. En aquest sentit, han apuntat que hi ha una relació entre els fets i han acusat l’equip de govern “d’arbitrarietat”.