El Registre General de la Diputació de Tarragona reprèn l’activitat de forma presencial

A partir del proper dilluns 1 de juny ja s’hi podran presentar documents amb cita prèvia

L’oficina de Registre General de la Diputació de Tarragona ubicada al Palau de la Diputació (Passeig de Sant Antoni, 100, de Tarragona) tornarà a obrir les seves portes el proper dilluns 1 de juny per oferir atenció presencial a la ciutadania que necessiti presentar documentació. L’atenció presencial es realitzarà sempre amb cita prèvia, que els interessats hauran de sol·licitar via mail o telefònica a partir d’aquest dilluns 25 de maig.

La reserva de cita prèvia s’haurà de realitzar per telèfon al número 977 29 66 17, de 9 a 13.30, o per correu electrònic a l’adreça: registregeneral@dipta.cat. L’horari d’atenció presencial, a partir de l’1 de juny, serà de 9 a 13 hores, en franges individuals de 30 minuts per a garantir, en tot moment, el compliment de les mesures de seguretat derivades de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Aquest servei de la Diputació de Tarragona havia aturat la seva activitat presencial amb motiu de l’estat d’alarma provocat pel coronavirus i fins ara, els usuaris que volien adreçar-se al Registre ho podien fer a través del mail o per telèfon.