El PSC valora positivament les inversions del govern espanyol a Tarragona

El diputat del PSC al Congrés per Tarragona i membre de la Comissió de Foment, Joan Ruiz, ha valorat aquest divendres “molt positivament” tant l’adjudicació de l’estudi per resoldre el trànsit de mercaderies per Tarragona, com la licitació dels contractes per instal·lar pantalles acústiques a la zona de Sant Salvador per part del Govern de progrés del president Pedro Sánchez.

Segons ha subratllat el diputat socialista “aquest Govern compleix els seus compromisos amb Tarragona. Estem fent el que vàrem dir durant la campanya electoral: tornar a posar a les nostres comarques al mapa de les inversions del Govern. Tarragona, amb el Govern progressista del president Pedro Sánchez, guanya.”

Al fil d’aquesta afirmació Joan Ruiz ha contraposat aquesta decisió política de tornar a invertir a Tarragona que està demostrant el Govern progressista amb “les incerteses, per dir-ho suaument” que genera el Govern d’ERC i de Junts a la Generalitat.

Per això s’ha mostrat “sorprès” per les recents afirmacions del senyor Ricomà en les que acusava l’executiu de fer inversions “low cost” a Tarragona. “Ens sembla, com a mínim, incongruents les reflexions del senyor Ricomà perquè aquesta mateixa setmana els tarragonins i tarragonines hem assistit perplexos a l’espectacle esperpèntic del Govern d’ERC i de Junts cedint a les exigències de la CUP en relació al projecte de Hard Rock, tan important per Tarragona, i no hem escoltat al senyor Ricomà dir ni una paraula sobre el tema.”

“Crec que, per coherència amb el exigeix als altres, el senyor Ricomà hauria d’explicar si com a alcalde de Tarragona està acord amb perdre els més de 7.000 llocs de treball i els 2.500 milions d’euros d’inversió que suposa el projecte de Hard Rock. Sí o no? Considera que el Govern de Catalunya ha de tornar a cedir davant del xantatge polític de la CUP? En cas afirmatiu, serà ell qui dirà als aturats que tenim a Tarragona que s’esperin 20 anys a què canviï el model productiu?”

Davant de les contradiccions que mostra ERC com a partit de Govern i de gestió, Joan Ruiz ha afirmat que “els tarragonins i tarragonines poden estar tranquils perquè mentre hi hagi Govern socialista la nostra demarcació tornarà a rebre els recursos que necessita per garantir el seu desenvolupament. I no ho diem de paraula, ni anem canviant de discurs cada setmana en funció de com bufa el vent polític (com fan altres), sinó que ho demostrem amb fets i inversions concretes”, ha conclòs.