El PSC de Tarragona reitera la “confiança” i el “suport” en Ballesteros i Floria

Celebra que la justícia hagi exculpat sis persones i vaticina que la causa culminarà en la innocència dels investigats

La formació del PSC Tarragona. Foto: Cedida
El PSC de Tarragona i el grup municipal socialista a l’Ajuntament de la capital tarragonina han reiterat la “confiança” i el “suport” en l’exalcalde de la ciutat, Josep Félix Ballesteros, i en l’exportaveu socialista Begoña Floria, després que avui s’hagi sabut que ambdós seran jutjats al costat de set persones més pel ‘cas Inipro’ de presumpta corrupció a l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMMS) a favor del partit socialista. Segons el PSC, la interlocutòria de l’Audiència de Tarragona coneguda avui és “un pas més” d’un procés judicial que “culminarà amb l’esclariment de tot els fets i en la innocència de les persones investigades”.

El partit també ha celebrat que “sense entrar a valorar el fons de la causa” l’Audiència hagi exculpat sis persones “que ja avui han estat declarades com a no culpables”. Cinc eren treballadores de l’empresa Inipro i la sisena una funcionària pública “que han vist com durant anys el seu nom ha estat vinculat a una presumpta causa de corrupció”.

Els socialistes també han mostrat “plena confiança” en la justícia i han desitjat que el judici “tingui lloc el més aviat possible” per poder demostrar “la seva innocència i “la inconsistència” de les imputacions.