El PSC de Tarragona força l’aprovació de les subvencions a les entitats

Els socialistes forcen la integració de la proposta per tal d'aprovar la modificació de crèdit

Imatge d'arxiu de la portaveu socialista Sandra Ramos davant els mitjans. JULIO COLLADO

Aquest dilluns, gràcies a la iniciativa i a proposta del PSC, s’han aprovat les subvencions nominatives a les diferents entitats i clubs de la ciutat. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha valorat positivament la inclusió de la proposta del PSC al modificatiu de crèdit presentat pel govern: “Si hi ha diàleg i voluntat de consens per part del govern municipal, aquesta ciutat seguirà endavant. Les entitats compleixen una funció social molt important per la ciutadania i és per aquest motiu que hem pressionat al govern, perquè incloguin aquesta proposta”.

Ramos ha denunciat el fals alarmisme d’ERC envers els pressupostos prorrogats: “Aquestes últimes setmanes, l’equip de govern ha anat generant un fals discurs d’alarmisme, el qual avui s’ha demostrat que era totalment erroni”. I demana a l’equip de govern que deixin de culpar a l’oposició de tot, “per tapar la seva incapacitat de liderar aquesta ciutat”.

Tot i la inclusió de les aportacions econòmiques a les entitats, Ramos ha anunciat que continuaran reclamant la recuperació del fons de cooperació, que s’ha vist totalment retallat en aquest modificatiu de crèdit: “Ni en els pitjors moments de l’anterior crisi econòmica, els governs socialistes van disminuir la partida econòmica dels fons de cooperació. En plena pandèmia, hauríem de donar un missatge a la societat de solidaritat amb la resta de pobles”.