El PSC de Tarragona força l’aprovació de les subvencions a les entitats

Els socialistes forcen la integració de la proposta per tal d'aprovar la modificació de crèdit

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu de la portaveu socialista Sandra Ramos davant els mitjans. JULIO COLLADO

Aquest dilluns, gràcies a la iniciativa i a proposta del PSC, s’han aprovat les subvencions nominatives a les diferents entitats i clubs de la ciutat. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha valorat positivament la inclusió de la proposta del PSC al modificatiu de crèdit presentat pel govern: “Si hi ha diàleg i voluntat de consens per part del govern municipal, aquesta ciutat seguirà endavant. Les entitats compleixen una funció social molt important per la ciutadania i és per aquest motiu que hem pressionat al govern, perquè incloguin aquesta proposta”.

Ramos ha denunciat el fals alarmisme d’ERC envers els pressupostos prorrogats: “Aquestes últimes setmanes, l’equip de govern ha anat generant un fals discurs d’alarmisme, el qual avui s’ha demostrat que era totalment erroni”. I demana a l’equip de govern que deixin de culpar a l’oposició de tot, “per tapar la seva incapacitat de liderar aquesta ciutat”.

Tot i la inclusió de les aportacions econòmiques a les entitats, Ramos ha anunciat que continuaran reclamant la recuperació del fons de cooperació, que s’ha vist totalment retallat en aquest modificatiu de crèdit: “Ni en els pitjors moments de l’anterior crisi econòmica, els governs socialistes van disminuir la partida econòmica dels fons de cooperació. En plena pandèmia, hauríem de donar un missatge a la societat de solidaritat amb la resta de pobles”.