El PSC celebra la marxa de Paula Varas com a consellera de Domini Públic

La regidora socialista, Sandra Ramos, assenyala que la que era fins ara consellera havia creat un conflicte innecessari entre el sector de l'hostaleria i consistori

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La regidora Sandra Ramos durant una roda de premsa. MARIA COMABELLA.

El Grup Municipal Socialista es felicita per la marxa de la consellera Paula Varas de Domini Públic, que ara passarà a mans de la nova consellera Maria Cinta Pastó. La portaveu del PSC, Sandra Ramos, ha explicat que després de reiterades peticions, per fi el govern municipal entra en raó i fa fora a Varas de terrasses.

Les i els socialistes han demanat de manera constant la seva dimissió en cada plenari municipal i en diferents accions comunicatives: “la consellera d’ERC ha creat un conflicte innecessari entre el sector de l’hostaleria i el consistori”, afirma Ramos.

El PSC espera que a partir d’ara s’obri una etapa de diàleg amb les diferents associacions i es deixi de “criminalitzar” al sector. També, insisteixen que s’ha demostrat que el problema que va crear la consellera de Domini Públic tenia solució: “ens alegrem que ens donin la raó, Varas no era la consellera adequada per seguir en aquest àrea”, afegeix Ramos.