El PSC celebra la gratuïtat de l’autobús per als menors de 12 anys al Camp de Tarragona

El grup socialista insta al govern de Tarragona que aquesta oferta sigui també per els i les estudiants de 16 a 18 anys que utilitzin el bus municipal

Begoña Floria durant una roda de premsa. Foto: Laura V-M

La consellera socialista, Begoña Floria, ha mostrat la seva satisfacció davant la notícia de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que ha anunciat que l’autobús per tot el Camp de Tarragona serà gratuït per als menors de 12 anys. Floria ha recordat que a Tarragona ciutat tots els escolars menors de 16 anys gaudeixen de l’autobús gratuït des del 2008.

Aquesta mesura, impulsada per l’Empresa Municipal de Transports (EMT) durant el primer mandat socialista de Josep Fèlix Ballesteros, va ser pionera a tota Catalunya: “És una bona notícia que una iniciativa pionera impulsada pel PSC, s’ampliï perquè els nens i nenes de la ciutat puguin viatjar també gratis pel territori”, afirma Floria.

Des del Grup Municipal Socialista han tornat a instar a l’actual govern municipal l’ampliació de la gratuïtat de l’autobús municipal per les i els estudiants de 16 a 18 anys. Segons la consellera socialista, “la mobilitat urbana sostenible és el futur de les ciutats” i recorda que, ja que ERC i Comuns van renunciar al projecte de l’autobús gratuït, almenys segueixin les passes de diferents ciutats d’ampliar la gratuïtat de l’autobús a diferents col·lectius.