El PP de Tarragona demana a Adif els terrenys de l’Avinguda del Comerç de Reus

Una representació del Partit Popular de Tarragona ha visitat els terrenys que té Adif a la zona de l’Avinguda del Comerç de la ciutat de Reus «per demanar que Adif cedeixi els terrenys a l’Ajuntament perquè es millori tota la zona».

Jordi Roca, secretari nacional de formació del Partit Popular, ha indicat que «és important que la província mantingui les seves reivindicacions davant Adif independentment del color del Govern d’Espanya» afegint que «no beneficia els veïns de Reus ni l’actitud d’altres temps per part de les administracions locals, ni la deixadesa actual». El dirigent popular ha assegurat que «és hora que l’equip de govern municipal de Reus defensi la ciutat per molt que els seus partits estiguin recolzant el govern de Pedro Sánchez» i ha conclòs demanant que «donin suport a la iniciativa que presentarem al Congrés».

Per la seva banda, Sebastià Domènech ha manifestat que «els terrenys d’Adif de l’Avinguda del Comerç són molt importants per a la ciutat» i ha criticat que «el consistori hagi de fer un nyap amb un pas elevat». Així mateix, el president local del PP de Reus ha proposat que «hem de demanar els terrenys a Adif i pensar en el futur, urbanitzant tota la zona tant en el pla residencial com en el dels equipaments». També ha recriminat que «l’alcalde Pellicer i la seva coalició de govern presenten la remodelació de Passeig Mata i no han tingut en compte uns terrenys amb el que representen per a la vertebració de la ciutat».

Finalment, Roca i Domènech han anunciat «la presentació d’una Proposició No de Llei al Congrés que esperem que tingui el suport de tots els grups».