Dilluns s’obren les inscripcions per participar a la Cavalcada de Reis 2022

Dilluns que ve, dia 15 de novembre, s’obre el termini d’inscripció per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis de 2022.

Podran inscriure’s els infants nascuts entre els anys 2009 i 2014 per tal d’acompanyar SSMM els Reis Mags d’Orient en les diferents carrosses la nit del 5 de gener. A través d’aquest enllaç es pot consultar tota la informació.

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del mateix dia 15 i el termini finalitzarà el 30 de novembre. Totes les informacions referents a la inscripció es realitzaran per correu electrònic, inclosa l’admissió o no a la Cavalcada.

Tal com des de l’Ajuntament es va anunciar fa unes setmanes, després de l’aturada obligada de l’any passat, la Cavalcada d’aquest proper 2022 recuperarà el seu format habitual, amb el recorregut tradicional i sense límit d’aforament. Seguint les indicacions marcades pel PROCICAT i amb l’objectiu d’evitar la interacció amb el públic, enguany, de maner excepcional, no es farà l’habitual repartiment de caramels.