Detingut un home per amenaçar agents amb una navalla perquè li renovessin la documentació a la comissaria de Tarragona

Es va autolesionar al coll i va causar ferides lleus a un policia

Imatge recurs d'una detenció. Foto CEDIDA
Un home ha estat detingut a Tarragona per un presumpte delicte d’atemptat a agent de l’autoritat i lesions després d’entrar a la Comissaria Provincial de Tarragona amb una navalla de sis centímetres amenaçant un agent de policia per renovar la documentació d’estranger sense portar els documents necessaris per fer-ho.

L’home es va autolesionar fent-se un tall superficial al coll i quan es va acostar al policia aquest el va poder reduir ajudat d’un altre company de seguretat que va patir ferides lleus en un braç i un genoll. El detingut per la Policia Nacional tenia antecedents per robatori amb violència i intimidació i robatori amb força. Portava 1,5 grams d’haixix en el moment dels fets que li foren comissats.

L’home havia anat a l’Oficina de tramitació de documents de ciutadans estrangers de la comissaria una estona abans. Després de comprovar la seva documentació se li va comunicar que li mancaven alguns documents necessaris per fer el tràmit i que havia de tornar quan complís els requisits.

En aquest moment es va queixar per la negativa de la renovació exigint que se li renovés la documentació. Se’l va convidar a marxar i s’hi va negar cridant. Un dels agents de seguretat el va acompanyar a fora però l’home va oposar-hi resistència en un primer moment. Deu minuts després va tornar amb la navalla.