Detingut per abusar sexualment d’una noia a Tarragona

Els fets van passar aquest dissabte al barri de la Granja

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte un noi de 20 anys per un presumpte abús sexual a una noia al barri de la Granja de Tarragona. Segons la policia catalana, es va rebre l’avís d’un incident en què hi havia implicades diverses persones. Una dotació de l’ARRO es va desplaçar fins al lloc i els testimonis van explicar que dues persones havien estat increpant i molestant als vianants de la zona.

Els Mossos van començar a buscar els sospitosos pels carrers del voltant i els van poder trobar gràcies a la descripció que havien fet els testimonis. Un dels dos nois va fugir corrent i es va amagar en uns arbustos. En aquell moment, una noia es va apropar als agents i els hi va dir que el jove que acabava d’amargar-se li havia estat fent tocaments al cul sense el seu consentiment.

Finalment, els Mossos van acabar detenint al jove, de 20 anys i veí de Tarragona, després que oposés molta resistència i insultés als policies. El detingut està acusat d’abús sexual, desobediència greu i atemptat contra els agents de l’autoritat.