Detenen una dona i la seva parella per robar al pis de Tarragona on ella treballava

Sostreuen joies, diners, documentació i una targeta bancària amb la qual es gasten 1.500 euros

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella de Tarragona acusada de robar al pis on ella treballava fent tasques domèstiques. Segons la policia, la dona hauria aprofitat la confiança de la víctima per furtar dues aliances, diners, targetes de crèdit i documentació. Posteriorment, l’home hauria lliurat una còpia del DNI de la víctima, una nòmina i un compte corrent falsificats a un establiment de Gavà per poder fer una compra per valor de 1.500 euros. Els investigadors també van comprovar que la dona havia venut les joies sostretes en una botiga de compravenda d’or. A més, l’any passat l’havien denunciat per furtar la llibreta i la targeta bancària de casa d’un altre home on anava a netejar, i per estafar-li més de 3.000 euros.
En aquesta ocasió la víctima és un veí de Tarragona que el 12 de gener va denunciar que li havien sostret de casa seva dues aliances de gran valor i diners en efectiu. Així mateix, va explicar als Mossos que feia uns dies havia denunciat la pèrdua de la seva cartera amb documentació personal i targetes bancàries, i que pels volts del 10 de gener algú havia gastat 1.500 euros amb la seva targeta.

Finalment, els Mossos van detenir la parella diumenge. Ell té 37 anys, acumula nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni i passarà properament a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona acusat dels suposats delictes d’estafa, falsificació de document públic i altres falsificacions. Ella en té 36 i s’haurà de presentar quan sigui requerida per l’autoritat judicial per respondre d’aquests mateixos delictes, a més del delicte de furt.