S’estrena a Tarragona el documental “La Vida con Williams”

En aquesta pel·lícula es dona a conèixer la vida de Ana Megia, una tarragonina que pateix la malaltia de Williams Beuren

L'alcalde, la protagonista Ana Megia i el director Emanuel Munteanu a l'estrena del documental. Foto CEDIDA

Ahir a la tarda es va presentar al Teatre Tarragona el documental “La vida con Williams”, “una història que reflexa la superació”, i que tracta de donar a conèixer com viu diariament amb la malaltia de Williams Beuren, la protagonista, la tarragonina Ana Megia de 26 anys . El documental ha estat dirigit per Emanuel Munteanu i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, entre d’altres institucions i entitats.

La presentació del documental ha anat a càrrec de Laura Vargas-Machuca. En la seva intervenció, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha recordat que fa uns mesos l’Ajuntament va fer una declaració institucional de suport a les persones amb la malaltia de Williams, mitjançant la qual va conèixer a dues de les persones afectades, Ana Megia i a Judit Porres, i ha destacat el seu esforç de superació. També ha fet un reconeixement a Pau Palau Riquelmé, que va fer possible que la declaració institucional tires endavant, i ha reconegut la tasca del director i impulsor del documental, Emanuel Munteanu, que amb tot l’equip ha fet possible aquest projecte per visualitzar la malaltia.

L’alcalde Ricomà ha volgut subratllar la frase “Los limites los pongo yo”, “ells no s’han de posar límits i nosaltres, la societat, no els hi hem de posar barreres, aquest és el nostre compromís”.