La Rambla Nova tornarà a ser l’epicentre de la diada de Sant Jordi a Tarragona

Ja s'han obert les sol·licituds de parades per a aquesta celebració

Fins al dimarts 18 d’abril, les persones i empreses interessades poden sol·licitar una parada per a la diada de Sant Jordi a Tarragona. Enguany, la Rambla Nova tornarà a ser l’epicentre de la diada de Sant Jordi a la ciutat.

En total s’hi oferiran fins a 197 espais degudament senyalitzats i ordenats, com en anys anteriors, en 4 coques d’acord amb la tipologia de les parades que s’hi trobaran.

  •  A la coca 1 (del Balcó del Mediterrani als carrers Adrià i Sant Agustí, 81 parades) l’espai estarà ocupat per a centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d’escoles i colles castelleres.
  •  A la coca 2 (dels carrers Adrià i Sant Agustí als carrers Unió i Sant Francesc, 70 parades) l’espai estarà ocupat per institucions, entitats d’àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, mitjans de comunicació, partits polítics i professionals de la venda de llibres i flors.
  • A la coca 3 (dels carrers Unió i Sant Francesc fins al monument als Despullats, 21 parades), l’espai estarà ocupat per llibreters i floristes.
  •  A la coca 4 (del monument als Despullats fins a la Font del Centenari, 25 parades), l’espai estarà ocupat per entitats i associacions del tercer sector.

A la resta de la ciutat també es preveu la ubicació de diferents parades. En tots els casos només s’autoritza la venda de llibres, flores i articles de marxandatge directament relacionats amb la festivitat de Sant Jordi.

Les sol·licituds s’han de presentar a les diverses oficines de l’OMAC de l’Ajuntament. Només per a aquelles peticions per a ubicacions fora de la Rambla Nova, si els interessats estan obligats a relacionar-se amb l’administració a través de mitjans electrònics, ho hauran de fer mitjançant aquest mitjà.